Uncategorized

Alla uppdrag är inte lika kul

Jag har köpt ett nytt klädskåp, helt i stilen amerikanskt ”locker room”. Det är inte shabby chic eller modernistisk minimalism direkt, men det tilltalar mig i sin ungdomlighet. Det får mig att känna mig som 16 år gammal, haha!

Omklädningsrum hemma

Det var när jag fick ett fotouppdrag att fota en massa klädskåp för ett företag som jag föll för denna estetik. Jag hade faktiskt inte ens tänkt tanken förr att man kunde föra in denna typ av omklädningsrumsinredning i sitt hem, men det går ju strålande bra! Jag är inte säker på att detta klädskåp alltid kommer att stå i min hall, som det gör nu, men för tillfället funkar det. Andra alternativ är att ha det i garaget eller på kontoret, så det är aldrig bortkastade pengar.

Olika typer av uppdrag

Att hålla på och fotografera klädskåp efter klädskåp efter klädskåp är förstås inte det mest stimulerande uppdraget man kan få som fotograf, men pengarna måste ju in varje månad. Man kommer ju in i det också efter ett tag och det blir som vilket jobb som helst. Dessutom kom det ju något bra av detta uppdrag – jag fick ett superfint klädskåp att flytta in i mitt hem.

Annars är drömuppdragen för en fotograf att få fotografera i andra länder, eller annorlunda objekt i utmanande miljöer. Det finns inget som får min kreativitet att flöda som en riktig utmaning! Sedan blir man säkert bortskämd om man får spännande fotouppdrag på löpande band – såhär uppskattar man de riktigt fina jobben lite extra.