Uncategorized

Mina foton i massupplaga

Jag tar så oerhört mycket foton och det är jag såklart inte ensam om. Grejen är den att alla foton jag tar är högupplösta och enorma i storlek. Jag vet inte hur många externa hårddiskar jag har på lager, fulla med bilder. Dessutom har jag ju backup på allt. Det är min skatt, alla dessa fotografier och jag bestämde mig nyligen för att göra en Best Of-skiva med de 150 bästa fotona jag tagit genom åren.

Det tog nästan ett år

Att välja 150 bilder av hundratusentals var ingen barnlek. Det var mycket hummande och sållande och projektet tig nästan ett helt år, men nu är det klart och skivan jag sammanställt har jag skickat iväg för CD pressning, så att jag ska kunna dela ut den i riktigt god kvalitet. Denna skiva är min konstsamling och jag hoppas väl innerst inne att den kanske ska bli mitt genombrott.

När jag kontaktade företaget som ska pressa mina foton till högkvalitativa CD-skivor så blev jag positivt överraskad. De var riktigt hjälpsamma och snabba med leverans. Det är så härligt när man kommer i kontakt med riktigt bra företag.

Ingen röd tråd

Samlingen är en mixad kompott. Först tänkte jag ha någon form av tema på den, men favoritbilderna är av väldigt varierad form och stil så det gick inte att få till någon röd tråd – förutom att det är just de allra bästa.

Är du intresserad av att lägga vantarna på en av dessa skivor så hör av dig!